Онана ще се завърне в четвъртък


Н. Гавазов

Онана ще се завърне в четвъртък

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че вратарят Андре Онана, който завърши представянето си на Купата на Африка, ще се завърне в клуба в четвъртък.

Припомняме, че 27-годишният Онана игра за Юнайтед срещу Тотнъм само ден преди националния отбор на Камерун да стартира на Купата на Африка.

Поради лошото време частният самолет с Онана на борда бе принуден да кацне на друго летище, което накара Андре да закъснее за първия мач на камерунците от турнира.

Онана изигра втория мач на камерунците, но допусна три гола и затова Андре бе прехвърлен на пейката за следващите две битки.

Камерун обаче загуби в първия мач от плейофите и бе елиминиран от Купата на Африка, така че Алтай Байиндир, който защитаваше вратата на Юнайтед в мача за ФА Къп срещу Нюпорт, скоро отново ще отстъпи мястото си във вратата на "червените дяволи" на Онана.

"Мисля, че това бе страхотен дебют (на Байиндир). Той направи няколко добри спасявания, така че беше много страхотен мач. Мисля, че като цяло той може да бъде доволен. Доволен съм от представянето му.

Андре Онана ще се завърне в четвъртък. Това може би е първият път откакто съм мениджър тук, че мога да избера най-силния състав", заяви Тен Хаг.

  Сподели
330