Рашфорд е изправен пред глоба от 764 000 евро


Н. Гавазов

Рашфорд е изправен пред глоба от 764 000 евро

Английският нападател на Манчестър Юнайтед Маркус Рашфорд е изправен пред глоба от 764 хиляди евро за купон в нощен клуб и пропускане на тренировка.

"Когато за първи път бе предположено, че Маркус е пропуснал тренировка, защото е отсъствал предната вечер, той отрече това. Удивително е, че си мислеше, че може да влезе в клуб, пълен с хора, и да каже, че това не се е случило. Мениджърът ще се почувства много разочарован“, заяви източник, цитиран от The Sun.

Припомняме, че нападателят на дяволите беше по-рано в нощен клуб няколко часа преди да обяви, че е твърде болен, за да тренира в петък сутринта. Манчестър Юнайтед каза, че Рашфорд е пътувал до Белфаст в сряда вечерта, но беше потвърдено, че той също е отишъл в клуба следващата вечер.

По-рано в медиите бе съобщено, че Маркус Рашфорд е прекарал и двете нощи на купон в Белфаст. След като посети клубовете, играчът се почувства зле и беше принуден да отложи обратния полет от Белфаст до Манчестър. Манчестър Юнайтед и обкръжението на Рашфорд отказаха коментар.

  Сподели
325