Мърсън: Нещо трябва да се промени на „Олд Трафорд“


Н. Гавазов

Мърсън: Нещо трябва да се промени на „Олд Трафорд“

Легендата на Арсенал Пол Мърсън заяви, че Манчестър Юнайтед не може да се подобри значително под ръководството на Ерик Тен Хаг и се нуждае от големи промени.

"Тен Хаг загуби почти половината от мачовете си този сезон. Ако говорим за отбор в долната половина на таблицата на втора Лига, тогава с тази форма ще можете да запазите работата си.

Липсват им толкова много. Не бях шокиран, че не успяха да победят Тотнъм в неделя. Това просто говори нещо за ситуацията в клуба. Реалността е, че те изостават с осем точки от Тотнъм и Арсенал, които освен това имат мач в ръка.

Те преминават през сезона с накъсано темпо. Те печелят мач или два, но след това следват няколко поражения или равенства. Усещането е, че Тен Хаг дава резултат само в правилния момент, когато работата му е застрашена. Той се справя да постигне победа, само за да остане на повърхността.

Играчите също са толкова непостоянни. В един момент са невероятни, в следващия не са. Една седмица се представят девет от 10, а на следващата дори не са пет. Тен Хаг трябва да намери начин за да накара играчите да играят последователно, като седем или осем точки от 10 всяка седмица.

Те просто нямат стабилност.

Кога можем да започнем да очакваме повече от тях? Лично аз не мисля, че това вече е възможно. Не виждам да се подобряват в обозримо бъдеще. Мисля, че ще печелят тук и там, замазвайки тези пукнатини след загуби тук-там.

Трябва бързо да сложат край на тази мизерия. Нещо трябва да се промени на "Олд Трафорд“, заяви Мърсън.

  Сподели
617