Киоун сравни Палмър с Де Брюйне


Н. Гавазов

Киоун сравни Палмър с Де Брюйне

Легендата на Арсенал Мартин Киоун сравни крилото на Челси Коул Палмър със звездата на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне.

Палмър донесе победата на Челси с 1:0 над Фулъм миналата събота с дузпа през първото полувреме. Точният удар на Рахийм Стърлинг дойде точно след отличното подаване на Коул.

Палмър вече може да се похвали с девет гола във Висшата лига този сезон, както и с четири асистенции, а Киоун вярва, че визията на Коул за играта е подобна на бившия му съотборник в Сити Де Бройне.

"Палмър направи пас в стил Де Бройне. Не сме виждали такъв вид пас преди в този мач.

Палмър вижда тези възможности на терена. Ние казваме, че Де Бройне има хеликоптерна визия за играта и мисля, че Палмър също има такава.

Мисля, че Палмър е млад играч, който има това спокойствие. Никога не съм се съмнявал, че ще вкара дузпата, той е толкова уверен пред вратата.

Статистиката на Палмър е феноменална – в цяла Европа само Джуд Белингам го побеждава сред играчите под 21 години (по отбелязване на голове). Това е невероятно и той го направи, без да забележим.

Той е готин като лед. Когато го гледате как изпълнява дузпа, си мислите, че много други играчи биха се уплашили от тази отговорност. Но той мисли по различен начин: "Страхотно, това е моят момент, дайте ми топката“, заяви Киоун.

  Сподели
210