Юнайтед: Ако не е Снайдер, ще бъде Хамшик


Н. Гавазов

Юнайтед: Ако не е Снайдер, ще бъде Хамшик

Ако Манчестър Юнайтед не успее да привлече полузащитника на Интер Уесли Снайдер, то „червените дяволи" са готови да предложат 36,5 милиона евро за плеймейкъра на Наполи Хамшик, съобщава новината The Independent . Според изданието, 23-годишният играч на националния отбор на Словакия отдавна се явява трансферна цел за Сър Алекс и вече на няколко пъти през настоящие сезон бе съобщено, че той може да напусне сегашния си клуб през това лято.

Бившият играч на Бреша за седем сезона в Италия постигна огромен прогрес и в момента се смята за един от най-добрите легионери в Серия А. Хамшик вече заяви, че ако получи добро предложение от топ-отбор, той и Наполи ще разгледат предложението. Италианският клуб е оценил Хамшик на сумата от 40 милиона евро и както се съобщава, Милан е готов да се раздели с тази сума, но Сър Алекс също би могъл да претендира за словака, ако не успее да се разбере за Снайдер.

На шотландският специалист е нужен атакуващ полузащитник, за да може напълно да окомплектова отбора през настоящият трансферен прозорец и да намери достоен заместник на пенсиониралия се Пол Скоулз.

Хамшик отбеляза 47 гола за четири сезона на "Сан Паоло" и много умело действа в ролята си на свързващо звено между отбраната и нападението и помогна на Наполи да се класира за участие в Шампионската лига.

  Сподели
87