Ман Юнайтед и Тотнъм равни на Олд Трафорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед и Тотнъм равни на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посрещна Тотнъм в срещата от поредния двадесет и първи кръг на английската Висша лига. В може би най-чаканата среща за уикенда двата тима не разочароваха при голово равенство от 2:2, а гостите на "Олд Трафорд" имаха своите възможности да обърнат и спечелят срещата въпреки изоставането на два пъти.

След само 3 минути игра днес Рашфорд навлезе в полето и бе блокиран, но Хьойлунд пое топката и с мощен удар не остави никакъв шанс на Викарио за реакция и 1:0. Последва положение след корнер на гостите в 12-ата минута, но Далот спря Бентанкур на гол линията. В 19-ата обаче отново при корнер Педро Поро намери главата на Ришарлисон между трима за 1:1.

В 40-ата минута Хьойлунд намери Рашфорд в полето и бързо той стреля през краката на противник за 2:1. Тотнъм отново отговори бързо, но горната греда спря Ромеро от гола.

Така той дойде в началото на втората част след само 50 секунди, като тук дебютантът Тимо Вернер асистира на Бентанкур за 2:2. До края повечето атаки бяха от страна на гостите, макар близо до гола да бе и Скот МакТоминей за Юнайтед.

  Сподели
247