Клоп: Страхотен мач


Н. Гавазов

Клоп: Страхотен мач

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че отборът му е изиграл "сензационен мач" срещу Нюкасъл.

След като по чудо не успя да удари вратаря на Нюкасъл Мартин Дубравка преди почивката, Ливърпул пое инициативата през втората част и спечели с 4:2.

Клоп е доволен, че Ливърпул успя да покаже такова високо ниво на футбол, въпреки изключително натоварения календар.

"Моят отбор изигра сензационен мач. Започнахме изключително бързо. Всички видяха, че Дубравка или ние положихме всички усилия, за да не стане резултатът твърде голям.

Страхотен мач. Хареса ми толкова много аспекти на играта, с изключение на головете, които допуснахме. Невероятен мач. Невероятна атмосфера. По отношение на контрапресата, това бе мач за книгите. Училищата трябва да гледат това и да се учат от него. Беше добре във всяко отношение.

Шоуто трябва да продължи. Сега имаме пет или шест дни до следващия мач, което означава, че ще имаме три тренировки. Това ще направи огромна разлика по отношение на свежестта.

Доминик Собослай има контузия на подколянното сухожилие, но се надяваме, че не е твърде сериозна. Останалите играчи също имат проблеми. Това е супер стресиращо. Но нямате алтернатива, ако искате да печелите футболни мачове“, заяви Клоп.

  Сподели
240