Борнемут унижи Ман Юнайтед на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Борнемут унижи Ман Юнайтед на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Борнемут в срещата от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" гостите тотално надиграха "червените дяволи" и спечелиха с 3:0 под проливен дъжд в Манчестър, а момчетата на Ерик тен Хаг не показаха нищо в нападение само дни след най-доброто си представяне в победата над Челси.

В 5-ата минута днес пресечена топка стана повод за бърза атака на гостите и центрирането от дясно на Кук бе засечено от Соланке от близо за 1:0. Последва отменен гол на Таверние в 24-ата минута и удар в гредата на Соланке малко по-късно.

След почивката Тен Хаг направи някои промени, но играта не се подобри. В 68-ата минута корнер топката стигна Таверниер и той намери главата на Билинг и той прати топката далеч от Онана за 2:0.

Само малко след това в 72-ата минута гостите поведоха и с 3:0. Тук отново Таверние от корнер намери Сенеси за удар с глава. 

В 92-ата минута се стигна и до последен гол когато Магуайър действа бавно в защита, бе застигнат и топката му бе отнета от противник, Отара излезе сам срещу Онана и прескочи влизането му, но поведе с ръка преди да вкара, поради което този гол бе отменен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
466