Ман Юнайтед надви Челси на Олд Трафорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед надви Челси на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед посрещна Челси в срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Олд Трафорд" домакините спечелиха с 2:1 след два гола от Скот МакТоминей, който се превърна в топ реализатора на Юнайтед в лигата с 5 гола. За Челси вкара Коул Палмър, като "сините" имаха и доста възможности за повече.

В 8-ата минута днес Антони спечели дузпа, която Бруно пропусна, след като с типичното си изпълнение позволи на Санчез да спаси. Последва удар на Мудрик в гредата на Онана. В 19-ата минута Юнайтед откри когато блокиран удар на Магуайър попадна на пътя му и той довкара от дузпата за 1:0.

Точно преди почивката Палмър напредна и стреля ниско през краката на Линдельоф точно отвъд плонжа на Онана за 1:1. Тен Хаг замени именно Линдельоф с Регилон на полувремето, докато Рийс Джеймс взе мястото на Кукурела в защитата на Челси.

В 69-ата минута центриране на Гарначо бе засечено с глава от МакТоминей за 2:1, което се запази до края, макар Челси да стигна и до още една греда чрез Броха.

  Сподели
480