Шиърър: На Ман Юнайтед му липсва характер


Н. Гавазов

Шиърър: На Ман Юнайтед му липсва характер

Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър постави под съмнение отношението на играчите на Манчестър Юнайтед след загубата им с 1:0 от "свраките".

Шиърър вярва, че неговият бивш клуб е трябвало да има по-голяма победа над Манчестър Юнайтед в съботния сблъсък от Висшата лига на "Сейнт Джеймсис Парк". Алън смята, че "червените дяволи" не успяват да покажат характера си в трудни моменти.

"Нюкасъл направо смаза Манчестър Юнайтед по фланговете. Трипиър и Ливраменто бяха сензационни срещу Уан-Бисака и Далот. Гарначо и Рашфорд изобщо не помогнаха на защитата им.

Рашфорд бе напълно безизразен - изглеждаше незаинтересован. Това се случва толкова често. Нюкасъл създаде толкова много положения и трябваше да вкара много голове.

Според мен има твърде много проблемни играчи в този отбор на Манчестър Юнайтед. Има твърде много играчи с лошо отношение.

Всичко е наред, когато нещата вървят добре. Щастлив си да търкаляш топката и да играеш с високо вдигната глава, когато всичко цъфти и ухае.

Но когато нещата не вървят, когато си малко уморен и трябва да запретнеш ръкави, откриваш, че на този отбор му липсва характер“, заяви Шиърър.

  Сподели
315