Хау: Всички са срещу Нюкасъл


Н. Гавазов

Хау: Всички са срещу Нюкасъл

Мениджърът  на Нюкасъл Еди Хау смята, че другите клубове искат да видят провала на "свраките".

Нюкасъл се превърна в гигант след закупуването на клуба от "Сейнт Джеймсис Парк" от Суверенния фонд на Саудитска Арабия през 2021 г.

В същото време Нюкасъл си създаде врагове - едва наскоро клубовете от Висшата лига се опитаха да забранят на "свраките"  да наемат играчи от Саудитска Арабия.

Нюкасъл също така претърпя несправедливостта от дузпа в мача си от Шампионска лига срещу ПСЖ тази седмица, което само засили чувствата на Хау.

"Трябва да се опитаме да използваме това като мотивация. Не знам дали трябва да се чувстваме несправедливи, но ако това помага на определени играчи да реализират пълния си потенциал, тогава съм за това.

Това ще бъде различен ден, различно състезание. Винаги съм имал чувството, че всички извън Нюкасъл са срещу нас. Това ни помага. Добър манталитет е, когато чувстваш, че се изправяме срещу всички останали.

Определено ни помогна досега. Ако е добре за играчите, тогава е страхотно. Не мисля, че трябваше да създавам това усещане. Просто се случи.

Случиха се определени неща и сега се борим срещу всички останали отбори във Висшата лига, за да постигнем успех“, заяви Хау.

  Сподели
178