Уулвс с драматичен обрат над Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Уулвс с драматичен обрат над Тотнъм (видео)

Уулвс посрещна Тотнъм в първата среща от поредния дванадесети кръг на английската Висша лига. Днес на "Молиню" отслабената поради редица проблеми постройка на гостите поведе в резултата и издържа на натиск дълго време, но в самия край изключително красив гол на Пабло Сарабия доведе нещата до равен и Марио Лемина малко след това направи резултата 2:1 за домакините.

След само 3 минути игра Педро Поро от дясно центрира ниско за Бренан Джонсън, който днес имаше задачата да замести Ришарлисон, и крилото вкара от близо за 1:0. След гола Уулвс пое инициативата и атакуваше повече, и Викарио бе активен в отсъствието на титулярната си защита без Удоджи, Ван де Вен и Ромеро.

Във втората част Викарио издържа до 91-ата минута когато Матеуш Куня изведе Сарабия в полето с красиво фалцово подаване, нападателят овладя с едно докосване и с воле матира вратаря в близкия ъгъл за 1:1.

В 97-ата минута при дадени 6 продължение пък Сарабия и асистира с подаване от дясно за включилия се Лемина, който продължи далеч от Викарио за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
488