Невил разкритикува Рашфорд за партито след дербито


Н. Гавазов

Невил разкритикува Рашфорд за партито след дербито

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува нападателя на "червените дяволи" Маркус Рашфорд за празнуването на рождения му ден след загубата с 0:3 в дербито срещу Манчестър Сити.

Само часове след поражението в дербито на Манчестър на "Олд Трафорд", Рашфорд бе забелязан в нощен клуб да празнува 26-ия си рожден ден.

Невил е разстроен, че Рашфорд е действал по този начин, особено като продукт на Юнайтед. Според Гари, по негово време това не би било възможно.

"Говорих за това в моята книга. Говорих за това открито и публично. Ако загубим мач, който и да е мач, тогава всички вечерни приключения биваха отменяни. Не говоря за дербито на Манчестър, а след поражение, в което нямаше да показваме главите си седмица или две. Просто е. Това бе моето правило и правилото на другите момчета в съблекалнята.

Не може да бъдеш видян на обществено място, ако губиш футболен мач, защото там ще се натъкнеш на хора, които са платили много пари, за да гледат играта на отбора, а тези хора не искат да те видят как се наслаждаваш на себе си и празнуваш. Това е визуален въпрос.

Мисля, че визуално не изглеждаш страхотно, ако те забележат в нощен клуб след дербито на Манчестър. Не мисля, че това е правилно. Ерик Тен Хаг каза, че това е грешка и аз също бих го класифицирал като грешка.

Маркус е от Манчестър. Знам, че бе неговият рожден ден и животът трябва да продължи, но това е дербито на Манчестър, за което говорим. Когато току що си бил победен с 3:0, феновете не искат да чуват, че се забавляваш.

Също така три дни по-рано Манчестър Юнайтед загуби от Нюкасъл в Купата на лигата. Това вероятно не бе най-добрата подготовка за дербито. Така че не бе най-умното решение. Той направи ли нещо невероятно грешно? Не, но не бе най-умното нещо“, заяви Невил в своя подкаст.

  Сподели
324