Невил: Юнайтед и Реал ще свалят Барселона от върха


Н. Гавазов

Невил: Юнайтед и Реал ще свалят Барселона от върха

Гари Невил заяви, че Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид в съвсем скоро време ще успеят да се справят с конкуренцията на Барселона. Бившият капитан на „червените дяволи" прогнозира, че настоящите европейски шампиони ще бъдат доминираща сила още известно време, след което останалите отбори ще се научат как да ги побеждават.

Както е известно, през 1999 година Невил беше част от отбора на Юнайтед, който по пътя си към спечелването на Европейската купа, преодоля на полуфиналите в най-престижния турнир на Стария континент Ювентус, считан тогава за най-силния тим в Европа. Бившият защитник на „червените дяволи" смята, че съвсем скоро каталунците ще бъдат детронирани по същия начин от своите съперници.

„Бяхме млади играчи, които се стремяха да достигнат до нивото на Ювентус и в крайна сметка го направихме. Сега трябва отново да изкачим планината, колкото и да е трудно това, но аз знам, че това ще се случи. Мисля, че в следващите две години Юнайтед и Реал ще свалят Барселона от върха. Следващият сезон ще бъде още по-труден за каталунците, защото останалите отбори ще се научат как да се справят с тях. Всички неща в живота се повтарят", цитира Manchester Evening News думите на Невил.

 

  Сподели
90