Хаг: Не говорят с мен за продажбата на клуба


И. Ангелов

Хаг: Не говорят с мен за продажбата на клуба

Ерик тен Хаг разкрива, че е държан в неведение относно промените в собствеността на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър, тъй като Джим Ратклиф изглежда приближава покупка. Съобщава се, че Ратклиф и неговата група INEOS ще закупят 25-процентен дял в Юнайтед, което ще им даде пълен контрол върху футболните операции в клуба. Въпреки това сделката трябва първо да се осъществи и е малко вероятно Ратклиф да успее да направи цялостни промени в настоящата структура.

Запитан преди сблъсъка на неговия отбор във Висшата лига с Шефилд Юнайтед, Тен Хаг заяви, че не знае за развитието на ситуацията относно потенциалното договаряне и е съсредоточен единствено върху представянето на своя отбор.

"Не. Така че аз не съм замесен в това, други в клуба се занимават с това", каза той пред репортери. "Съсредоточавам се върху моя отбор, съсредоточавам се върху настоящия блок срещи, а най-важният приоритет е следващият мач. Всичко е свързано с това."

Тен Хаг също така остава непреклонен в позицията си по отношение на Джейдън Санчо, като нападателят остава в изгнание. Спорът на Санчо с Тен Хаг стана публично достояние, когато крилото обвини мениджъра в лъжа в социалните мрежи относно изключването му от състава за мача с Арсенал на 3-ти септември. Той дори беше изключен от официалната снимка на отбора на Юнайтед за 2023-24 г.: "Всичко е казано за него", заяви строго Тен Хаг, когато бе попитан за ситуацията със Санчо.

  Сподели
333