Нюкасъл хвърли око на халф на Арсенал


Н. Гавазов

Нюкасъл хвърли око на халф на Арсенал

Нюкасъл гледа към полузащитника на Арсенал Емил Смит Роу като своя трансферна цел за януари.

Шефовете и собствениците на Нюкасъл ще се срещнат през следващите две седмици, за да потвърдят плановете на своя клуб за зимния трансферен прозорец, според The ​​Northern Echo.

Мениджърът на "свраките" Еди Хоу, чийто отбор се състезава на четири фронта този сезон, включително Шампионска лига, също се очаква да бъде включен в процеса.

А ранната цел на Нюкасъл за януари е Смит- Роу, за когото миналият сезон бе почти напълно загубен поради контузии. Сега Емил е здрав, но поради високата конкуренция не попада в титулярния състав на Арсенал.

Единственото участие на Смит-Роу в титулярния състав на Арсенал този сезон дойде в Купата на лигата, докато във Висшата лига 23-годишният англичанин влезе като резерва само два пъти, като игра общо 10 минути.

На "Сейнт Джеймсис Парк" се надяват, че липсата на игрово време на Смит-Роу ще го остави отворен да напусне родния си клуб през януари.

Да добавим, че миналото лято Нюкасъл похарчи около 120 милиона паунда за Сандро Тонали, Харви Барнс и Тино Ливраменто. "Свраките" също се ангажираха да купят Люис Хол за повече от £30 милиона, така че не трябва да очаквате големи покупки от клуба на "Сейнт Джеймсис Парк" по средата на сезона.

  Сподели
281