МакТоминей върна Фърги Тайм на Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

МакТоминей върна Фърги Тайм на Олд Трафорд (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Брентфорд в срещата от осмия кръг на английската Висша лига. И днес домакините от "Олд Трафорд" не показаха достатъчно в нападение, но практически в последните секунди с два бързи гола резервата Скот МакТоминей обърна резултата до победа с 2:1.

В 26-ата минута попадението на гостите бе факт когато при разбъркване в полето на домакините Линдельоф в опит да избие намери противник и топката пое Йенсен, стреля отново през Линдельоф и кълбото премина ниско през ръката на Онана за 1:0.

До почивката, а и след нея най-зает за Юнайтед бе Онана, който до края на срещата отрази редица удари, могли да удвоят резултата. Юнайтед бе отправил 2 удара до 61-ата минута, като след появата на Антони и Гарначо притисна съперника с доста атаки, които дадоха резултат едва в добавеното време, когато един избит удар от Далот попадна в МакТоминей в 93-ата минута, той овладя хладнокръвно и стреля ниско за 1:1.

В 97-ата минута статична топка от Бруно бе пратена в полето, Магуайър отклони на главата на МакТоминей и той вкара отново в ъгъла на вратаря за 2:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
544