Невил: Ман Юнайтед се превърна в гробище за играчи и треньори


Н. Гавазов

Невил: Ман Юнайтед се превърна в гробище за играчи и треньори

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че бившият му клуб се е превърнал в "гробище" за мениджъри и играчи.

С поражение с 2:3 у дома от Галатасарай в Шампионска лига във вторник вечерта, Юнайтед продължи слабото си представяне от началото на новия сезон.

Юнайтед изглежда зачерква всички положителни стъпки, които отборът на Ерик Тен Хаг направи миналия сезон, а Невил смята, че проблемът е системен и трябва да бъде коригиран от върха.

"Това е много объркано. Възходи и падения, контузии, много проблеми извън футболния терен, много проблеми на футболния терен.

Много съжалявам за мениджъра. Знам, че много хора ще кажат, че той трябва да върши по-добра работа и това е добре, защото той е мениджър на Манчестър Юнайтед. Но трябва да признаем, че има големи проблеми в този клуб, всички мениджъри са се сблъсквали през годините. последните 10 години. Докато тези проблеми не бъдат разрешени, ще продължим да виждаме неефективни отбори, неефективни играчи.

Това се превърна в гробище за мениджъри и играчи. Казах го преди няколко години. Изразът не е твърде груб. Има шепа играчи, които се справят добре в Манчестър Юнайтед през последните 10 години.

Когато приключат в Юнайтед, много играчи, които други клубове искаха, не успяват и не играят на своето ниво. Защо е така? Защото това е културен проблем. Те трябва да го поправят“, заяви Невил.

  Сподели
570