Агент обясни защо Кайседо избра Челси, а не Ливърпул


Н. Гавазов

Агент обясни защо Кайседо избра Челси, а не Ливърпул

Мануел Сиера, агент на полузащитника на Челси Мойсес Кайседо, разказа подробности около трансфера на своя клиент в лондонския клуб през последния трансферен прозорец.

"През лятото се оказахме в доста трудна ситуация. Вече бяхме дали дума на Челси, че Мойзес ще стане играч на "сините", но изведнъж се появи опцията за Ливърпул. Според мен мърсисайдци имат по-солиден и дългосрочен проект. Известно време бяхме объркани, главите ни се въртяха. Не бяхме сигурни какво решение да вземем.

И тогава ръководството на Брайтън неочаквано обяви, че на следващия ден Мойсес трябва да мине медицински преглед в Ливърпул. "Червените" дойдоха с оферта, която не мислехме, че могат да измислят. Беше много неочаквано за всички, напълно сюрреалистично.

Брайтън се съгласи със съгласието на Клоп да преговаря с Мойсес. Но всички много добре разбрахме от самото начало, че ако Челси повтори предложението на Ливърпул, Мойсес ще отиде в Лондон. Искам да подчертая, че Кайседо обеща на Челси да премине при тях. Така че, когато Ливърпул направи оферта, помолихме Брайтън да изчака и да види дали Челси ще направи същата или по-впечатляваща оферта“, каза Сиера.

  Сподели
471