Бербатов подкрепи Хаверц


Н. Гавазов

Бербатов подкрепи Хаверц

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов изрази подкрепата си за атакуващия полузащитник на Арсенал Кай Хаверц.

Хаверц все още не е направил нито едно въздействие след трансфера си за £65 милиона от Челси, но Бербатов вярва, че 24-годишният германец не трябва да изпада в паника.

"Обожавам Хаверц, защото той дойде от Леверкузен, където играх пет години. Винаги ще му желая успех, но ще бъде трудно за постигане и той го усеща.

Мога да видя от представянето му, че той осъзнава необходимостта да подобри играта си. Той знае, че феновете, някои фенове, си мислят неща като "Той не играе добре, не асистира или бележи“. Той не отговаря на очакванията на хората.

Ето защо искам той да го преодолее. Няма нужда да усложнявате нещата, няма нужда да казвате "Да, ще ви покажа. Ще покажа на всички". Защото така започваш да усложняваш играта си.

Колкото и да е трудно, трябва да останеш спокоен. Повярвай ми, трудно е, преминал съм през това. Но трябва да се опиташ да бъдеш възможно най-спокоен и просто да играеш така, както си свикнал да играеш. Не се тормози много и всичко ще се получи, повярвай ми. Всичко ще се получи. В момента, в който започнеш да усложнявате нещата, нищо няма да се получи", заяви Бербатов.

  Сподели
475