Челси дава за Туран 8 милиона плюс Дрогба?


Н. Гавазов

Челси дава за Туран 8 милиона плюс Дрогба?

Челси, който проявява интерес към турския национал Арда Туран няма намерение да заплати исканите 20 милиона евро за звездата на Галатасарай, а предлага вариант, при който да даде на турците 8 милиона евро и в добавка Дидие Дрогба, съобщава информацията Daily Mail. Както е известно, истанбулският клуб проявяваше преди известно време интерес към нападателя от Кот д'Ивоар, а от друга страна Туран призна, че иска да играе в по-голям клуб.

В края на сезона „сините" насочиха вниманието си към 24-годишния национал на Турция по препоръка на Хидинг, но бяха информирани, че Галатасарай настоява за евентуалния трансфер да получи 20 милиона. От друга страга, новият мениджър на Челси Вилаш-Боаш вече е готов да приеме оферти за Дрогба, чието титулярно място става все по-несигурно след идването на Торес, както и евентуалното привличане на Фалкао от Порто в съчетание със завръщането на Даниел Стъридж от Болтън, където игра под наем.

Всичко това поражда спекулациите, че лондончани биха се съгласили на евентуална сделка, но в момента се изчаква, за да се обмисли възможността с привличането на голям нападател, след което ще се вземе окончателно решение за бъдещето на Дрогба.

 

  Сподели
84