Драматична победа за Ман Юнайтед, Арсенал с издънка


FUTBOL-TV

Драматична победа за Ман Юнайтед, Арсенал с издънка

Манчестър Юнайтед направи впечатляващ обрат, като спечели срещу Нотингам Форест с 3:2. Мачът започна кошмарно за "червените дяволи", които още до четвъртата минута изоставаха в резултата с 0:2 след попадения на Тайво Авонии и Уили Боли.

Кристиян Ериксен даде старта на обрата в 17-ата минута на мача след асистенция на Маркъс Рашфорд, а Каземиро изравни в началото на втората част. Джо Уоръл от Нотингам получи червен картон в 67-ата минута, а десет минута по-късно Бруно Фернандеш донесе успеха на Юнайтед от дузпа. С трите точки Манчестър Юнайтед се изкачи на пето място в класирането.

Вицешампионът Арсенал направи само 2:2 в лондонското дерби с Фулъм. Гостите дълго време водеха в резултата чрез попадение на Андреас Перейра още във втората минута, но "артилеристите" направиха пълен обрат чрез дузпа на Букайо Сака и попадение на Едуард Нкетия. Фулъм дори остана с човек по-малко на терена след втори жълт картон на Калвин Баси, но с десет души гостите стигнаха до попадение с глава на Жоао Палиня след изпълнение на корнер. Така Арсенал е със 7 точки и е на второ място засега с по-лоша голова разлика от съседите от Тотнъм.

Евертън продължава да потъва, след като отборът в трети пореден мач не успя да вкара гол и загуби домакинството си на Уулвърхямптън с 0:1. Единственото попадение в мача падна в края, като точен в 87-ата минута точен бе австрийският нападател Саса Калайджич. "Карамелите" са последни в класирането след три кръга с голова разлика 0:6, докато "вълците" се изкачиха до 15-о място с първите си точки в шампионата.

В друг доста интересен мач от този кръг - Брентфорд и Кристъл Палас стигнаха до 1:1. Кевин Шаде изведе домакините напред в резултата, но точно четвърт час преди края на мача Йоаким Андерсен донесе точката на тима от Лондон. 

  Сподели
715