Евънс получава предложение за 1 година


И. Ангелов

Евънс получава предложение за 1 година

Манчестър Юнайтед е готов да сключи едногодишен договор с Джони Евънс, което поражда нови съмнения относно бъдещето на Хари Магуайър. The Daily Telegraph съобщава, че Юнайтед е близо до споразумение за подписване на договор с Еванс, след като го привлече в клуба за краткосрочен договор, за да осигури покритие по време на предсезонната подготовка. Мениджърът Ерик тен Хаг е бил впечатлен от защитника, който има близо 200 участия за клуба по време на първия си престой, и сега е на път да се присъедини към него с 12-месечен договор.

Сделката за Еванс може да накара Хари Магуайър да се замисли за бъдещето си. По-рано през трансферния прозорец Юнайтед прие оферта от Уест Хем, но не успя да договори условията с "чуковете". Рафаел Варан и Лисандро Мартинес са първи избор защита на клуба, а Виктор Линделоф и Евънс вероятно ще изпреварят Магуайър в списъка.

Еванс е изключително опитен централен защитник, който спечели три титли от Висшата лига с "червените дяволи", както и Шампионската лига. Общо има 498 участия на старша възраст, а през януари навърши 35 години. Юнайтед се надява да подпише договора с Евънс преди крайния срок за трансфери.

  Сподели
429