Челси най-накрая намери спонсор


И. Ангелов

Челси най-накрая намери спонсор

Челси ще обяви новия си спонсор на фланелката за кампанията 2023/24 г. След като започнаха новия сезон с празен дизайн на предната част на фланелката си, "сините" изглежда ще се свържат с Infinite Athlete в сделка на стойност около 40 млн. паунда (50,8 млн. долара) годишно, според The Telegraph.

След като първоначално Челси започна разговори с тях за евентуално поемане на правата върху името на стадион "Стамфорд Бридж", изглежда, че технологичната фирма най-накрая е постигнала споразумение със "сините" и сега очаква подпис от Висшата лига.

След като съвсем наскоро приключи тригодишното си сътрудничество с телекомуникационната марка "3", елегантният дизайн на Челси през този сезон привлече много почитатели заради ретро усещането си без спонсор отпред на фланелката. Въпреки това, тъй като парите и спонсорите в крайна сметка имат решаваща дума, през следващите седмици на рафтовете ще се появи друг дизайн.

След като в неделя "сините" претърпяха поражение от Уест Хем във Висшата лига, в петък вечер те ще се изправят срещу новаците от Лутън Таун на "Стамфорд Бридж".

  Сподели
448