Флуминезе отхвърли офертата на Ливърпул за Андре


И. Ангелов

Флуминезе отхвърли офертата на Ливърпул за Андре

Съобщава се, че Ливърпул отново е получил отказ, след като Флуминензе е отхвърлил оферта на стойност 30 млн. евро (25 млн. паунда/ 33 млн. долара) за полузащитника Андре. Според ESPN бразилският клуб е отхвърлил предложението на Ливърпул за своя звезден полузащитник. Въпреки желанието на Ливърпул да си осигури Андре преди затварянето на трансферния прозорец на 1 септември, Флуминензе е твърдо решен да задържи бразилския национал.

След като пропуснаха Мойсес Кайседо и Ромео Лавия, Ливърпул според изданието е насочил вниманието си към други цели, за да подсили допълнително полузащитата си след напускането на Фабиньо и Джордан Хендерсън към Саудитска Арабия. Те вече привлякоха Уатару Ендо от Щутгарт в сделка за 19 милиона паунда (24 милиона долара), но Юрген Клоп все още иска да добави още един полузащитник към състава.

Въпреки това бордът на Флуминензе е съобщил на Ливърпул, че дори и повишена оферта няма да ги накара да променят решението си, тъй като Андре не е за продан. 22-годишният футболист, който има договор с Флуминензе до декември 2026 г., е основен играч под ръководството на треньора Фернандо Диниз, като вече е взел участие в 40 мача през този сезон.

По-рано от Фулъм предложиха 20 млн. евро за Андре, но Флуминензе се придържаше към казаното и отхвърли "Котиджърс". Бразилският клуб има големи амбиции да спечели Копа Либертадорес този сезон и Флуминензе не желае да се раздели с ценния си актив.

  Сподели
263