Нюкасъл привлече защитник на Челси


Н. Гавазов

Нюкасъл привлече защитник на Челси

Нюкасъл привлече под наем левия защитник на Челси Люис Хол в края на сезона.

При определени условия Нюкасъл ще трябва да купи Хол от Челси през следващото лято за £35 милиона, включително £7 милиона под формата на бонуси.

18-годишният англичанин, който взе номер 20 на "Сейнт Джеймсис Парк", е петото ново попълнение на Еди Хау през този трансферен прозорец.

Продукт на академията на Челси, Хол е фен на Нюкасъл от дете. Луис записа 12 мача за първия отбор на "сините".

"Много съм горд. Аз и моето семейство сме фенове на Нюкасъл. Докато брат ми и аз израснахме, се влюбихме в Нюкасъл. Това е голям клуб и нямам търпение да започна.

Натрупах много опит миналата година и участвах в големи мачове. Бях много горд от развитието си като играч и като човек. За мен е чест да бъда тук в Нюкасъл, клуб, който подкрепям от детството си. Аз много съм горд, че ще нося тази фланелка.

Много е вълнуващо. Когато погледнете миналия сезон и как отборът игра - не само по отношение на резултатите, но и по отношение на показания футбол - бе невероятно.

Тук има толкова много талантливи играчи и на всичкото отгоре сега сме в Шампионска лига. Така че има много състезания, в които съм сигурен, че отборът иска да се представи добре и се надявам да вземем трофей или два като добре", заяви Хол.

  Сподели
231