Сагата със Санчес продължава с пълна сила


Н. Гавазов

Сагата със Санчес продължава с пълна сила

Неяснотата около бъдещето на звездата на Удинезе Алексис Санчес продължава с пълна сила, след като в сряда стана ясно, че Манчестър Сити е предложил 45 милиона евро за чилийския национал. Това е много повече от Барселона, който представи оферта в размер на 39 милиона евро и в добавка Хефрен, а освен това, заплатата, която каталунците смятат да осигурят на Санчес е по-малка от евентуалното му възнаграждение в отбора на „гражданите".

Въпреки това, според спекулациите в испанската преса, чилиецът е отказал офертата на английския отбор, защото е твърдо решен да се присъедини към каталунците. В същото време, очакванията, че Санчес ще подпише в сряда с Барселона не се сбъднаха, като официалната версия е, че Хефрен, като част от сделката е отказал да се присъедини към фриулците. Противоречиво е изявлението и на сина на президента на Удинезе Джино Поцо, който не уточни какво е предимството на Барселона пред Сити, след като самият играч няма никакви претенции къде ще играе.

"Мога да кажа, че в момента Барселона има предимство над Манчестър Сити. Играчът не проявява особени предпочитания и ние ще се вслушаме в мнението му. Все още няма сделка, защото трябва да се уточнят някои детайли", заяви двусмислено Джино Поцо.

Сагата със Санчес продължава.

 

  Сподели
99