Уест Хем се насочи към Магуайър


Н. Гавазов

Уест Хем се насочи към Магуайър

Уест Хем Юнайтед проявява сериозен интерес към английския централен защитник на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, заяви The ​​Telegraph.

Според източника, след продажбата на полузащитника Деклан Райс на Арсенал, "чуковете" имат достатъчно средства, за да тестват решимостта на Магуайър да остане в лагера на "червените дяволи". Последният сезон на Хари с Юнайтед бе доста неудачен, но въпреки това той иска да остане в отбора и да се бори за място в титулярния състав. Това обаче не спира Уест Хем, чийто мениджър Дейвид Мойс цени високо английския футболист. "Чуковете" биха предпочели играч под наем пред пълноценен трансфер.

30-годишният Магуайър вероятно е смятан от Манчестър Юнайтед за един от играчите, с които може да се раздели през летния трансферен прозорец. Магуайър се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2019 г., когато Манчестър Юнайтед плати на Лестър 87 милиона евро за трансфера му. През това време бранителят участва в 175 мача, като вкара седем гола и направи пет асистенции. Договорът между страните изтича след два сезона.

  Сподели
511