Скоулс: Строим нов Юнайтед


И. Ангелов

Скоулс: Строим нов Юнайтед

Пол Скоулс изказа пълната си увереност в умението на Сър Алекс Фъргюсън да построи още един отбор на Манчестър Юнайтед, който да е също толкова успешен, колкото всичките му поколения досега. Скоулс сега заема роля на треньор в тима на "Червените дяволи". Пред официалния сайт на клуба той се изказа за тима си: 

"Мениджърът знае какво му трябва и знае с какво разполага и дали е доволен от него. През последните 2 години той не добави кой знае какво към тима. Ако мисли, че сега е нужно, ще го направи. Досега е съставил 3 или 4 отбора през годините, със сигурност може пак да го направи. За мен не е нужно да търси заместник. Не знам какво се търси всъщност. Това си е въпрос за ръководството. Няма съмнение, че в клуба има много талант. Само трябва да се погледне какво правят младежите. Тук има страхотни играчи."

Скоулс бе запитан и за футболистите, които се спрягат за Юнайтед през това лято: "Тези, с които свързват клуба също са страхотни. Сигурен съм, че мениджърът ще купи, или ще вземе от младежите това, което му трябва. Така отборът ще остане силен, дори се надявам да стане на нивото на Барселона. Това ще е страхотно. Още като бях футболист и свързваха тима със страхотни играчи по света, се чудех какво ще е да играя с тях в отбор. Сега като фен, точно като моя син, се надяваме да се доведат най-добрите тук и да сме по-силни догодина."

  Сподели
175