До две седмици Челси ще назначи нов мениджър


Н. Гавазов

До две седмици Челси ще назначи нов мениджър

Изпълнителният директор на Челси Рон Гърлей отказа да коментира кой точно ще бъде наследникът на Карло Анчелоти на мениджърския пост на отбора, но все пак изрази надежда, че името на новия треньор на отбора ще станат ясно до две седмици. Основният фаворит за свободната длъжност все още се счита Гуус Хидинк, но Гърлей отказва всякакъв коментар относно холандския специалист, който от своя страна е свързан до лятото на 2012 г. с турския национален отбор.

"Ние сме в очакване на страхотна година, а при последната кампания не всичко мина както се надявахме, но вече имаме планове за следващия сезон, през който възнамеряваме да печелим трофеи", заяви намиращият се в Хонконг Гърлей.

"По отношение на назначаването на мениджър, процесът върви добре, но сега не е време за коментар относно това кой точно ще бъде назначен. Ние ще го обявим в подходящо време, надявам се в рамките на седмица или две ще можем да го направим", допълва босът.

Много от феновете също така се надяват на нови скъпи попълнения, което значително ще подобри и освежи застаряващия отбор, но според изпълнителният директор, най-вероятно няма да има голям брой нови играчи.

"Гръбнакът на отбора през следващия сезон ще остане същият. Може би ние ще добавим двама или трима нови играчи. Но при всички случаи, трябва да се изчака, докато бъде назначен новия мениджър", завършва Гърлей.

 

  Сподели
97