Пращат играчите на Нотс Каунти в армейски лагер


Н. Гавазов

Пращат играчите на Нотс Каунти в армейски лагер

Мениджърът на Нотс Каунти Мартин Ален предупреди своите футболисти, че когато те се завърнат от ваканцията си ги очаква голям сюрприз, който се изразява в това, че отбора ще бъде настанен в армейски тренировъчен лагер, където играчите ще бъдат подложени на сурови изпитания за проверка на тяхното мъжество и силата на своя дух.

Както е известно, Мартин Ален застана на мениджърския пост на Нотс Каунти в края на сезон 2010/11 и успя едва в последния кръг да спаси тима от изпадане в Лига Две и според неговото мнение, футболистите му имат нужда от сериозно разтърсване преди началото на новия сезон.

„Те още не знаят какво съм им намисли, защото все още се намират във ваканция", заяви Ален, който на няколко пъти вече организира армейски сборове на отборите, на който беше мениджър в миналото.

„Това ще бъде безценен опит за тях, който им обещавам да го запомнят до края на дните си. Може да ме смятат за старомоден, но това не са разсъждения на човек от старата школа. Това ще бъде работа по създаване на отборен дух, изграждане на доверие един към друг и разбира се, проверка на техните качества и сила на духа. Там, аз ще ги науча на много неща", допълва бившият играч на Уест Хем.

 

  Сподели
136