Клоп коментира поста на Салах


Н. Гавазов

 Клоп коментира поста на Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира туита на своя нападател Мохамед Салах, че "червените" няма да играят в Шампионска лига през следващия сезон.

Ливърпул загуби последния си шанс да завърши в топ 4 на Висшата лига, след като Манчестър Юнайтед победи Челси с 4:1 предната вечер.

Веднага след мача на "Олд Трафорд" Салах публикува в социалните мрежи, че е "напълно съсипан" от резултата от този сезон за Ливърпул, но Клоп не вижда нищо лошо в подобна демонстрация на емоции.

"Това е напълно нормално. Има толкова много лоши неща, които се случват през цялото време в света на социалните медии и не мисля, че това е едно от тях. Това беше просто нормално описание на неговата ситуация, неговите чувства и за този момент, веднага след мача той беше прав. Това не бе моментът да изпраща незабавно оптимистични съобщения. Може би си струва да се изчака час или ден с това.

В момента, в който пропускането на Шампионска лига става факт... След последния ни мач (срещу Астън Вила) знаехме, че те (Нюкасъл и Манчестър Юнайтед) се нуждаят само от една точка и за мен бе очевидно, че ще вземат тази точка. Аз съм голям оптимист, но в този момент нямах представа какво ще правим.

Това бе просто нормално описание на чувствата му и той е прав. Но го видях в трапезарията преди час и той се усмихваше. Не е в лошо настроение", цитиран е Клоп от The Independent.

  Сподели
683