Агент: Суонзи стартира преговори с Маркош Сена


А. Павлов

Агент: Суонзи стартира преговори с Маркош Сена

Агентът на Маркош Сена потвърди, че Суонзи е стартирал преговори с полузащитника на Виляреал. Договорът на Сена с Жълтата подводница изтича през това лято, като бившият испански национал възнамерява да напусне "Естадио Ел Мадригал". Така следващата спирка за 34-годишния халф може да се окаже Суонзи, който догодина ще играе във Висшата лига.

"Маркош Сена вече проведе телефонен разговор с мениджъра на Суонс Брендън Роджърс. Това направи футболиста много горд и поласкан от евентуалния интерес на Суонзи да го има състава си за Премиършип", каза представителят на бившия испански национал пред "Western Mail".

"Маркош е много щастлив заради тази възможност и, разбира се, той желае да играе футбол във Висшата лига. Ние обаче искаме да изясним това, че преговорите със Суонс все още се намират в начална фаза", продължи агентът.

"Естествено, Суонзи може да бъде много атрактивна опция, откакто мистър Роджърс говори на моя клиент за своя тим за това каква част може да бъде Сена от проекта на Суонзи. Този факт зардва Маркош, за което "вина" носи също хубавият и изпълнен с живот град", завърши представителят на 34-годишния полузащитник.

  Сподели
103