Агбонлахор обясни лошата игра на Ливърпул срещу Вила


Н. Гавазов

 Агбонлахор обясни лошата игра на Ливърпул срещу Вила

Бившият английски нападател Габриел Агбонлахор смята, че отсъствието на Юрген Клоп е повлияло върху играта на Ливърпул в мача от Висшата лига срещу Астън Вила.

След като допусна гол от Джейкъб Рамзи в средата на първото полувреме, Ливърпул успя да измъкне равенството 1:1 срещу Вила едва в предпоследната минута на мача.

Този резултат на практика лиши Ливърпул от шансовете за влизане в Шампионска лига, а Агбонлахор обяснява маловажната игра на "червените" с факта, че Клоп пропусна този мач поради дисквалификация.

"Ливърпул нямаше енергия, липсваше изобретателност, поне през първите 70 минути. Идва от това, че Клоп не си държи устата затворена.

Тук той изтърпя наказание, като бе на трибуните, а не на тъчлинията. Ако Клоп бе на тъчлинията, играчите нямаше да играят по този начин, той нямаше да им позволи.

"Разбира се, Вила свърши изключителна работа. Но този мач с Ливърпул не е нормален. Имате нужда от треньор в такъв голям мач, защото той не може да си държи устата затворена“, заяви Агбонлахор.

  Сподели
454