Бенефисът на Скоулс ще е срещу Пеле и Кантона


И. Ангелов

Бенефисът на Скоулс ще е срещу Пеле и Кантона

Вече стана ясно кой отбор ще гостува на "Олд Трафорд" за бенефисът на легендата на Манчестър Юнайтер Пол Скоулс. Ню Йорк Космос ще бъде гост на "Червените дяволи", а билетите чрез официалния сайт на клуба са вече почти продадени, още преди да е завършил първият ден от пускането им в оборот. Интересното е изявлението относно тима на Космос:

"Ню Йорк Космос ще състави отбор, около личностите на Кантона и Пеле."

Мачът ще се изиграе на 5-ти август на "Олд Трафорд". Завръщането на Ерик Кантона на този терен предизвиква грандиозно тържество за феновете на "Червените дяволи". Кантона, който е директор на Космос, ще приложи тактическите си умения срещу Сър Алекс Фъргюсън, като е поканил звезди от целия свят да играят.

По случая Скоулс заяви: "Това ще е голяма нощ за мен и семейството ми, но ще се насладя на всеки момент. Цялата ми кариера бе с Юнайтед, така че ще е емоционално сбогуване. Този клуб е специален по толкова много причини, но най-доброто са феновете. Винаги съм оценявал тяхната подкрепа към мен през кариерата ми. Надявам се да харесат този мач, особено защото Сър Алекс и Ерик ще мерят сили до тъча."

Сър Алекс очаква грандиозно изпращане на един най-полезните играчи за Юнайтед през годините. Той смята, че Скоулс заслужава всичко, което е постигнал: "Пенсионирането на Пол бе в типичния му стил: тихо, неочаквано. Той бе във ваканция със семейството си, за да избегне вниманието от медиите. Но на терена няма да се скрие, така че за феновете ще е фантастично. Всички награди и трофеи, които е спечелил са добре заслужени, защото Пол е от тези хора, които се появяват, и винаги играят своя стил, което го прави уникален и почитан от толкова много хора, от мен включително. Ще е страхотна нощ."

  Сподели
213