Гигс слага край на кариерата си?


Н. Гавазов

Гигс слага край на кариерата си?

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, който в рамките на един месец попадна в центъра на два секс скандалa, сериозно обмисля да сложи край на футболната си кариера, съобщава новината Daily Mirror. Както е известно, уелсецът отначало бе разкрит, че прелюбодейства с телевизионната водеща Имоджен Томас, а в началото на този месец стана ясно, че е имал скандална осемгодишна връзка с жената на своя брат Родри.

„Всички се страхуваме, че той ще сложи край на кариерата си. Чувството още една година да се занимава с футбол и да бъде изложен на показ пред всички е непоносимо. Много негови приятели и привърженици загубиха доверие в него и в момента Райън се намира далече от феновете си", цитира Mirror свой източник от обкръжението на Гигс.

Тази новина идва веднага, след като днес стана ясно, че 37-годишният полузащитник на Юнайтед е предложил 250000 паунда на брат си Родри, за да купи мълчанието му след семейната секс афера, която гръмна вътре във фамилията. Според The Sun, Гигс е притеснен, че Родри знае и за други негови похождения и може да се разприказва пред жълтите издания на Острова.

Адвокатите на звездата предприеха също така съдебни действия срещу социалната мрежа Twitter, където най-напред бяха публикувани неговите забежки, но според специалистите, това ще бъде загубена битка, тъй като интернет-пространството не може да бъде подвластно на законите във Великобритания, според някои от които, известни личности могат да поискат от съда закрила с цел да не се разгласяват събития от личния им живот.

 

  Сподели
190