Йънг отложи сватбата си


Н. Гавазов

Йънг отложи сватбата си

Полузащитникът на Астън Вила и английския национален отбор Ашли Йънг, който се смята за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, даде знак, че в близките няколко дни ще е ангажиран изцяло с предстоящия си трансфер на „Олд Трафорд". Халфът най-изненадващо отмени сватбата си, само два дни преди церемонията, като той е съобщил на всички поканени, че тържеството се отлага.

Както е известно, полузащитникът и неговото дългогодишна партньорка Ники Пайк трябваше официално да се бракосъчетаят през уикенда в 5-звезден хотел близо до Уотфорд и според спекулациите, именно тази церемония забавяше официалното подписване на контракта му с Юнайтед.

"Без коментар", бе лаконичният отговор на Йънг.

"Да, ние отложихме сватбата си. Дали съм разстроена? Това не е ваша работа. Не става дума за вашия живот, а за моя", заяви бъдещата съпруга на полузащитника.

25-годишният Ашли и по-възрастната с 1 година Ники са заедно от 10 години и имат син и дъщеря, съответно на 5 и 3 години.

Приятелите на двойката са изненадани, тъй като сватбата е изглеждала сигурна. Според днешните слухове в английската преса, най-вероятно Йънг ще сключи брак с майката на децата си след финализирането на трансфера си в Манчестър Юнайтед.

 

  Сподели
179