Бент: Не е фатално, че Йънг отива в Юнайтед


Н. Гавазов

Бент: Не е фатално, че Йънг отива в Юнайтед

Нападателят на Астън Вила Дарън Бент заяви, че неговият отбор ще бъде в състояние да компенсира загубата на Ашли Йънг. Както е известно, очаква се английският национал да се присъедини към Манчестър Юнайтед през следващите няколко дни, след като прекара на „Вила Парк" четири и половина години след идването си от Уотфорд. По-рано Йънг заяви, че напуска, защото иска да играе в Шампионска лига, а това с Астън Вила няма как да стане.

Според Бент, напускането на Ашли не е фатално за отбора му и той смята, че в отбора има млади играчи, които ще запълнят празнотата.

„Никой не може да поставя под въпрос лоялността на Ашли Той остана тук в продължение на четири или пет години и беше брилянтен. Но един играч не прави отбор. Ако ние губим Аш, наистина една част от отбора си отива - но ние имаме хора, които могат да го заместят и да се справят добре. Такъв човек виждам в лицето на Марк Албригтън, който дойде в последния сезон и също се представя отлично. Надяваме се, че през следващия сезон той ще бъде още по-добър", заяви Бент.

 

  Сподели
141