Тен Хаг не се притеснява заради Ливърпул


Н. Гавазов

Тен Хаг не се притеснява заради Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че неговият отбор не гледа назад към Ливърпул в стремежа си да завърши в топ 4 на Висшата лига.

Поражението с 1:0 от Уест Хем в неделя остави Юнайтед само с една точка преднина пред Ливърпул, който спечели всичките си шест от последните си мачове във Висшата лига.

Въпреки това Юнайтед не само има точка преднина, но и изигра мач по-малко, така че Тен Хаг не се притеснява от Ливърпул.

"Поредицата на Ливърпул повлия ли на Манчестър Юнайтед? Не става дума за Ливърпул, а за нас. Защото, ако погледнете таблицата, всичко е в нашите ръце.

Ако играем нашата игра и отговаряме на нашите стандарти, ще печелим мачове. Не е нужно да гледаме другите, трябва да гледаме себе си. Трябва да намерим начин да се върнем на нашите нива.

Нищо не се е променило. Можехме да улесним живота си, като спечелихме тук, но не се получи и сега трябва да спечелим три от четирите оставащи мача. Всичко е в нашите ръце. Трябва да вярваме в себе си.

Този сезон имахме няколко големи провала и всеки път показвахме реакция. Трябва отново да покажем характер и да продължим да се борим", заяви Тен Хаг.

  Сподели
832