Сър Алекс: Победата е единственото, което има значение за Юнайтед


Н. Гавазов

Сър Алекс: Победата е единственото, което има значение за Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че независимо от факта, че неговият тим е хегемон в английския футбол и в крайна сметка спечели рекордната 19-та титла във Висшата лига, той няма никакво намерение да престава да усъвършенства „червените дяволи", защото победата - това е съдбата на клуба от „Олд Трафорд".

„Върху мен, като мениджър на Юнайтед лежи голяма отговорност и това го няма никъде. Аз нямам намерение да се отпускам само заради това, че спечелихме титлата и се надявам, че през следващия сезон ще бъдем още по-добри. Всичко, което може да правиш в клуб като е Юнайтед е да побеждаваш. Това е единственото, което има някакво значение и пред нас стои задължението да продължаваме по този начин. Нищо не ни остава - върху нас лежи голяма отговорност, очакванията са още по-големи и ние нямаме друг избор, освен да ги оправдаем", заяви Сър Алекс за юнското издание на Inside United.

"Както винаги съм казвал - Юнайтед е длъжен да приема предизвикателствата и през следващия сезон ще приемем всички, които ни се изправят на пътя. Спечелването на 19-та титла е огромно постижение, защото означава, че сме най-добрите. Това е история, а за традициите на клуба е повече от великолепно", допълва шотландският специалист.

 

  Сподели
90