Шоу: Не е това, което искахме


Н. Гавазов

 Шоу: Не е това, което искахме

Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу коментира поражението при гостуването на Нюкасъл от 29-ия кръг на английската Висша лига (0:2).

"Не е това, което искахме. Не е това, което очаквахме. Заслужаваме да бъдем победени. След международната пауза целият отбор си почина малко, но нивото ни на игра падна, това се виждаше ясно. Преди мача се чувствахме добре и бяхме готови. Но когато прозвуча сигнала, всичко стана съвсем различно от това, което правехме на тренировка. Това е неприемливо.

Ще говорим за този мач. Трябва да разберем какви са нашите проблеми и да ги оставим зад гърба си. Все още можем да имаме добър сезон.

С играчите, които имаме, винаги можем да създадем положения. Бяхме спокойни, събрани и знаехме, че ако имаме една възможност, можем да вкараме. Но не създадохме достатъчно положения.

Трябва да бъдем честни: Арсенал и Сити са най-добрите отбори. Те го заслужават с играта си. Най-важното за нас е, че все още можем да спечелим два турнира. Трябва да влезем в Шампионска лига. Ние сме най-големият клуб в света и трябва да играем в Шампионска лига. Ще се справим с всичко и ще се върнем на победния път“, заяви Шоу.

  Сподели
408