Еди Хау: Това е важна победа


Н. Гавазов

 Еди Хау: Това е важна победа

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау говори за победата в мача от 29-ия кръг на английската Висша лига с Манчестър Юнайтед (2:0).

"Това бе важна победа и като цяло бе наистина добро представяне на отбора. Бяхме енергични, показахме качествен футбол и създадохме много положения.

Продължаваме да се борим. Днес бих отбелязал нашата физическа подготовка. Според мен успяхме да се подобрим, въпреки че играхме интензивно от самото начало.

Имаме някои наистина добри играчи и искаме да се възползваме от това и да играем активно, с високо напрежение. Искаме топката да е в игра, непрекъснато работим върху това на тренировъчното игрище и днес това даде резултат.

Предстоят още много мачове, въпреки факта, че е април. Имаме да изиграем три мача за шест дни, така че знаем, че трябва да се съсредоточим върху мача в сряда“, заяви Хау.

Победата изкачи Нюкасъл на трето място в таблицата на Висшата лига. Отборът събра 50 точки в 27 мача. На 5 април хората на Еди Хоу ще се срещнат с Уест Хем в отложен мач от 7-ия кръг на Висшата лига.

  Сподели
211