Сър Алекс: Ще разчитам повече на Оуен


Н. Гавазов

Сър Алекс: Ще разчитам повече на Оуен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън приветства желанието на Майкъл Оуен да удължи с една година договора си с „червените дяволи". Както е известно, двегодишният контракт на бившия английски национал с шампионите е пред своя край и след като през изминалия сезон той бе в сянката на Чичарито, Рууни и голмайстора на Висшата лига Бербатов, слуховете в медиите го изпратиха далеч от „Олд Трафорд".

Вчера обаче Оуен заяви, че желае да остане в Юнайтед и през следващия сезон, заявявайки, че се разбира чудесно с всички в отбора и е доволен от пребиваването си в отбора на Сър Алекс, а днес удължи досегашния си контракт с още една година.

Шотландският специалист приветства намеренията на своя нападател и заяви, че през новия сезон ще разчита повече на Оуен.

„Майкъл доказа, че е голям футболист. Жалко е, че той не получи повече възможности за игра, но при формата на Чичарито, който постави всички в своята сянка и убийственото му партньорството с Рууни, направиха така, че Оуен да играе по-малко. Радвам се, че Майкъл реши да остане за още една година и аз обещавам, че ще му предоставя повече игрова практика през новия сезон", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

 

  Сподели
94