Венгер: Насри може да напусне


И. Ангелов

Венгер: Насри може да напусне

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази опасенията си, че Самир Насри може да напусне клуба, след като иска повече пари, отколкото са склонни да му бъдат предложени. Пред френския национал е бил сложен 4-годишен договор, в който е постановено, че ще взима по 90 000 лири на седмица, което ще му донесе 4.6 милиона годишно, но Goal.com разкри по-рано този месец, че Насри иска да взима колкото най-скъпия в клуба - Сеск Фабрегас.

Испанеца е на заплата 110 000 лири седмично, значително повече, отколкото взима Насри, а Венгер призна, че може да не се стигне до споразумение. Той ще трябва да продаде 23-годишния през лятото, а това ще е удар за качеството на клуба. Пред френско радио Венгер каза: "Имаме финансово неразбирателство, което не може да уредим. Още сме в дискусии, но до сделка не се стига."

Въпреки неразбирателството между двете страни сега, Венгер реагира на думите на Патрис Евра от Манчестър Юнайтед, който привика Насри да се присъедини към "червените", ако иска да спечели слава на голям футболист. Венгер изключи такава възможност: "Едно е сигурно, няма да го продадем на Юнайтед."

 

  Сподели
163