Лебьоф: Челси трябва да продаде Маунт и Пулишич, за да финансира сделката за Фелиш


FUTBOL-TV

Лебьоф: Челси трябва да продаде Маунт и Пулишич, за да финансира сделката за Фелиш

Бившият футболист на Челси – Франк Лебьоф смята, че ръководството на Челси трябва се раздели с няколко играча, за да финансира сделката за Жоао Фелиш.

Португалският играч премина под наем в Челси от Атлетико Мадрид, като в договора няма заложена клауза за откупуване. Договорът на 23-годишния футболист с Атлетико Мадрид е до 2027-ма, като източници твърдят, че "дюшекчиите“ ще търсят около 100 милиона евро, за да се разделят с играча.

Eто какво сподели Лебьоф пред ЕСПН: "Жоао Фелиш е фантастичен играч. Мисля, че той е най-вълнуващият и най-опасен играч в Челси. Той допринася с играта си във всеки мач и това е признак за постоянство. Надявам се, че отборът ще успее да се раздели с няколко играча, може би Пулишич и Маунт, за да финансира трансфера на Фелиш. Единственият проблем е цената му. Ако говорим за футболни качества, аз бих го привлякъл моментално.

Припомняме, че и Мейсън Маунт, и Кристиан Пулишич ще влязат в последните 12 месеца от своите контракти през лятото, а спекулации относно тяхното бъдеще не липсват. Тимът на Челси похарчи около 600 милиона паунда в последните два трансферни прозореца и клубът ще опита да се раздели с множество футболисти, за да балансира финансовото си състояние.

ХРИСТО ХРИСТОВ

  Сподели
291