Гил отново загатна за трансфери, Скоулс проговори


И. Ангелов

Гил отново загатна за трансфери, Скоулс проговори

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил заяви, че за "червените" лятото ще е по-заето отколкото през последните сезони. Целите на тима ще бъдат потвърдени в близките седмици. Юнайтед ще гледа да сглоби състав способен да победи отбори като Барселона, които победиха на финала на Шампионска лига.

До сега "Червените дяволи" бяха свързвани с Давид Де Хеа от Атлетико Мадрид, Ашли Йънг от Астън Вила, Уесли Снайдер от Интер, а Гил вярва, че ще има за какво да се говори това лято, що се отнася до Юнайтед: "Ще сме по-заети това лято. Ще отсъствам по някое време през юни и ще се завърна в началото за турнето, но ще се занимая с трансферите преди това, сигурен съм."

Пол Скоулс още не е подписал нов контракт и може да реши да се откаже от футбола. Той не коментира този въпрос, а само каза: "Да стигнеш 19 титли е нещото, за което не мисля. Просто искам да спечеля нещо. Да продължаваме както досега е невероятно постижение. Сега трябва да надградим над това, че задминахме Ливърпул. Предизвикателствата постоянно идват. Сега това стои пред нас. Ще празнуваме днес, чака ни приятно лято, и дано спечелим и догодина."

  Сподели
206