Тотнъм и Саутхемптън разделиха шест гола


И. Ангелов

Тотнъм и Саутхемптън разделиха шест гола

Саутхемптън посрещна Тотнъм в срещата от поредния двадесет и осми кръг на английската Висша лига. Днес на "Сейнт Мерис Стейдиъм" гостите водеха до последния момент, когато допуснаха дузпа и 3:3 и останаха на точка под Манчестър Юнайтед и третото място, докато Саутхемптън остава на дъното.

В първата част двата тима пострадаха от доста контузии и играта бе разкъсана. В самия край на полувремето при 7 минути добавено време Тотнъм поведе когато Сон изведе Поро в полето и той вкара с мощен удар в горната греда и мрежата за 1:0.

В 46-ата минута на втората част 1:1 направи Адамс след красива атака и удар отново в гредата и мрежата. Последва гол на Кейн в 65-ата минута с глава след подаване на резервата Кулушевски за 2:1.

В 74-ата минута избита топка от центриране на Кулушевски попадна на волето на Перишич за 3:1. "Светците" обаче успяха да отговорят бързо в 77-ата минута чрез Уолкът за 3:2. В 91-ата минута Сар повали Мейтланд-Найлс в полето и Уорд-Прауз получи шанс да бие дузпа, която изпълни перфектно за 3:3.

  Сподели
528