Карагър: Нюкасъл ще завърши пред Ливърпул и Тотнъм


Н. Гавазов

Карагър: Нюкасъл ще завърши пред Ливърпул и Тотнъм

Бившият английски полузащитник Джейми Карагър изрази мнение, че Нюкасъл има по-големи шансове да влезе в челната четворка в края на сезона на английската Висша лига от Ливърпул и Тотнъм. Също така, според Карагър, Манчестър Юнайтед все още трябва да се бори, за да остане в топ 4.

"Победата на Нюкасъл над Нотингам връща Манчестър Юнайтед в битката за място в топ 4. Мисля, че дълго време смятахме, че Манчестър Юнайтед гарантирано ще стигне дотам. Но сега изглежда, че те са в истинска битка за място в топ 4, като се има предвид, че ще играят следващия мач срещу Нюкасъл.

Не знам дали паузата [за международните мачове] ще се отрази на Нюкасъл, но сега те са в добра форма. Мачът срещу Манчестър Юнайтед изглежда много важен. Мисля, че ако спечелят, психологически ще върнат Манчестър Юнайтед в надпреварата за място в топ 4. Това ще се разбере и от конкурентите им.

Какво да кажа за Тотнъм и Ливърпул? Не съм съгласен с Гари Невил, който смята, че ще завършат над Нюкасъл. Изглежда, че и двата клуба имат повод за притеснение. Те са нестабилни, понякога показват игра и резултати, които не са за вярване. Не мисля, че виждаме това с Нюкасъл. Когато гледам техните мачове, които не печелят, пак е добър мач. В двубоя с Ман Сити те пропуснаха шансовете си“, заяви Карагър.

  Сподели
299