Бартън: В Нюкасъл не искат да харчат пари и да плащат заплати


Н. Гавазов

Бартън: В Нюкасъл не искат да харчат пари и да плащат заплати

Полузащитникът на Нюкасъл Джоуи Бартън, чието бъдеще на „Сейнт-Джеймсис Парк" се оказа под съмнение, след като неговия агент потвърди през миналата седмица, че клуба се отказва да подпише с него нов договор, заяви, че в действителност би искал да остане в отбора, но ръководството на „свраките" предпочита да привлече по-млад и по-добър играч.

Както е известно, спекулациите свързват Бартън с преминаване в Евертън - клуба, за когото той милее от дете, но нееднократно заявяваше, че ще остане в Нюкасъл до тогава, докато това желание не е взаимно.

„Досега играх голф, записах 72 чашки...не е зле нали? Питаха ме вече за Евeртън. Аз не искам да си тръгвам от Нюкасъл, но съгласете се, че ако не ми се предлага договор, аз няма как да го подпиша? Когато му дойде времето, аз ще разкажа всичко, но те искат по-млад и по-добър играч. И за това си намерение никой не може да ги обвинява. Има малък проблем обаче - те не искат да харчат пари и да плащат заплати. Гениално, хаха!" , заяви Бартън.

„Но аз съм наемен работник и трябва да внимавам за думите си. Всички знаят, че искам да остана и в момента имам прекрасни отношения с мениджъра и съотборниците си. Ако не ми предложат обаче нов договор, ръцете ми остават вързани", допълва полузащитникът.

 

  Сподели
154