Киоун: Това е само Купата на Лигата


Н. Гавазов

Киоун: Това е само Купата на Лигата

Бившият играч на Арсенал Мартин Киоун коментира победата на Манчестър Юнайтед с 2:0 над Нюкасъл във финала за Купата на лигата. Това е първи трофей за "червените дяволи" от 2017 година.

"Много хора се вълнуват от Манчестър Юнайтед, но нека да видим кого победиха за трофея за Купата на Лигата. Така те победиха Бърнли у дома, победиха Чарлтън у дома, победиха Нотингам Форест, които очевидно не са най-добрите отбори в момента. А сега са шампиони, спечелиха Купата на лигата.

Ако продължат да печелят по начина, по който са в момента, тогава без съмнение ще могат да се борят за титлата. Но в тези мачове лесно можеше да се спечели, нали? В мача срещу Нюкасъл обаче се представиха изключително добре.

През последните месеци промениха ситуацията. Те имат треньор, който знае какво иска. Тяхната култура се променя, Маркус Рашфорд е неустоим в момента. Целият отбор е в неотразима форма. Има отборен дух, появяват се лидери, вижда се характер. Но това е само един трофей и това е само Купата на Лигата ", заяви Киоун.

  Сподели
438